pTel / Fax: + 381 21 63 65 128
Ivaning d.o.o. Vere Pavlović 2, 21000 Novi Sad. Generalni zastupnik i distributer firme FINK TEC GmbH i ekskluzivni uvoznik proizvoda FINK TEC GmbH

Istraživanje i razvoj firme FINK TEC GmbH


Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Trudimo se da idemo u korak sa vremenom, a učimo od profesionalca u svom poslu - našeg Principala firme FINK TEC GmbH

Osluškujući stroge zahteve svetskog tržišta odeljenje istraživanja i razvoja firme FINK TEC GmbH razvija nove i sve kvalitetnije proizvode  i koncepte, oslanjajući se na stručni tim svoje kuće, proverene sirovine i akreditovane laboratorije.


Stalnom težnjom da bude pozitivan primer drugima i prva u onome što radi, firma FINK TEC GmbH je u tome uspela i još 2010. godine je na svetsko tržište plasirala potpunu inovaciju - ekološki proizvod a ipak dovoljno efikasan za održavanje higijene u oblasti industrije. Pomenuti proizvod izrađen je na bazi potpuno obnovljivih, prirodnih izvora i označen je znakom EU/Ecolabel.


Cilj firme našeg Principala jeste da svojim klijentima obezbedi kompletan asortiman visokokvalitetnih proizvoda za održavanje kompletne higijene u proizvodnim pogonima odnosno da zajedno sa svojim partnerima širom sveta klijentima pruži i odgovarajuću tehničko-tehnološku, dakle stručnu, podršku prilikom primene proizvoda.


I ovde sigurno nije kraj, jer planovi firme FINK TEC GmbH ali i naši sežu daleko u budućnost ...Još neki od koncepata firme FINK TEC GmbH, razvijeni za potrebe prehrambene industrije su sledeći:

`
PCM-KONCEPT

Pranje posuda uz obezbeđenje visokog standarda higijene zahvaljujući kontinuiranom praćenju i kontroli parametara higijene tokom samog procesa pranja

`
UPRAVLJANJE LUŽINOM 65+

Optimizacija energije tokom procesa pranja boca orjentisanim smanjenjem temperature lužine u mašini za pranje boca

`
KEG-CHECK

Validacija pranja buradi u cilju ranog otkrivanja deficita prilikom pranja i oštećenja ambalaže

`
KONCEPT HIGIJENE U ŠTALAMA I HIGIJENE PAPAKA

Poboljšanje klime u štalama vodi ka pozitivnom dejstvu na opšte zdravstveno stanje životinja i potpomaže efikasno lečenje bolesti (PediSept Bed – prašak za posipanje i PediSept Dry - kada za prah za pranje papaka)

Pogledajte i